Νέα μονάδα SEAT, μεγάλη ομάδα Μακρής!

Πραγματοποιήθηκαν – 3 Οκτωβρίου 2018 – τα εγκαίνια της νέας μας μονάδας Seat Makris στο Χαλάνδρι με πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους να δίνουν το «παρών», μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Tεχνοκάρ (εισαγωγέας της SEAT στην Ελλάδα) και πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτου, κ. Γιώργος Βασιλάκης, ο Εμπορικός Διευθυντής της Τεχνοκάρ, κ. Χάρης Δάνδουρας, κ. Γιάννης Μπαλάφας Βουλευτής Β' Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ, άνθρωποι από το χώρο των αγώνων αυτοκινήτου, φίλοι, πελάτες και δημοσιογράφοι.

H SEAT Makris συμπληρώνει φέτος  31 χρόνια συνεργασίας με την Τεχνοκάρ, ούσα αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη σε πωλήσεις μονάδα του δικτύου της εισαγωγικής εταιρείας.

Η νέα μονάδα της SEAT Makris στο Χαλάνδρι έρχεται να καλύψει τους πελάτες με τις πιο μοντέρνες υπηρεσίες πώλησης σε ένα ξεχωριστό χώρο με πρωταγωνιστές όλα τα συναρπαστικά μοντέλα της ισπανικής φίρμας, τα οποία και είναι διαθέσιμα για οδήγηση.

Ζήστε τη νέα εμπειρία SEAT, στο ολοκαίνουργιο κατάστημα της SEAT Μακρής.

Λεωφ. Κηφισίας 292, 15232 Χαλάνδρι

  • Τ.: 2106895614
  • Υπηρεσίες: Πωλήσεις Αυτοκινήτων Seat, Μεταχειρισμένα, Ανταλλαγές

Σε ένα από τα εντυπωσιακότερα και πιο μοντέρνα κτήρια της περιοχής έλαβε χώρα μια ξεχωριστή εκδήλωση χάρη στους επαγγελματίες που επιλέξαμε να συνεργαστούμε προκειμένου να αφήσουμε ευχαριστημένους τους καλεσμένους μας. Εκ μέρους της εταιρείας μας λοιπόν, ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία τον κ. Αλέξανδρο Πουλημένο και την ωραία παρουσία της ομάδας του Catering: Οδός Κασσάνδρας/Odos Kassandras/ΟΛΟΝ/olon, τον κ. Αθανασίου Ανδρέας και την Qualisound για την Ηχητική & Φωτιστική Κάλυψη της εκδήλωσης, την Christina Vardali για την φωτογρφική κάλυψη της εκδήλωσης και το Make my cake και την κ. Ιουλία για την τούρτα που ετοίμασαν για τα 31 χρόνια Seat Μακρής.

Bookmark and Share