Προάγγελος του Terramar

Ακριβώς ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του πρώτου της μοντέλου ως ανεξάρτητης μάρκας, του Ateca, η CUPRA αποκάλυψε ένα ολοκαίνουριο SUV concept. Αυτό υιοθετεί όμοια φωτιστικά σώματα με αυτά του SEAT Tarraco, ωστόσο το πίσω του μέρος είναι πιο πλατύ και ταυτόχρονα φαίνεται πως τo αυτοκίνητο έχει αρκετά μικρότερη απόσταση από το έδαφος.

Το νέο CUPRA concept δίνει στο κοινό μια πρώτη ιδέα για το τι πρέπει να περιμένει από το πολυαναμενόμενο coupe-SUV με όνομα Terramar.

Το νέο concept δίνει στο κοινό μια πρώτη ιδέα για το τι πρέπει να περιμένει από το πολυαναμενόμενο coupe-SUV με όνομα Terramar. H ίδια η μάρκα έχει στο παρελθόν περιγράψει το μοντέλο ως «το πρώτο όχημα που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την CUPRA, με τον CEO, κ. Wayne Griffiths να αναφέρει πως «είναι ένα μοναδικό αυτοκίνητο με ιδιαίτερη σχεδίαση».

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας που δίνει ισχύ στο CUPRA Ateca και αποδίδει 300 άλογα, ενώ μια δεύτερη επιλογή θα μπορούσε να είναι ο 2λιτρος πετρελαιοκινητήρας του Skoda Kodiaq RS που προσφέρει στο τσέχικο SUV 240 άλογα και 500 Nm ροπής.

Γράφει για την Α. Μακρής αε ο Παντελής Πατέλος.

Bookmark and Share