Νέο Seat Arona 1.0 TGi 90hp Style CNG

Το SEAT Arona είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια CNG (φυσικό αέριο) της ισπανικής μάρκας και αποτελεί το τέταρτο μέλος της μετά τα Ibiza CNG, Leon CNG και Leon Estate CNG.

Το SEAT Arona CNG διατίθεται στην έκδοση Style με το μοτέρ 1.0 λτ. TGI, το οποίο αποδίδει 90 ίππους. Η τιμή του μικρού SUV με το μοτέρ φυσικού αερίου είναι στα 16.650 ευρώ και ο εξοπλισμός του είναι πλούσιος.


Το νέο Seat Arona είναι διαθέσιμο για παραγγελία στην προνομιακή τιμή των 16.650€ έως 30/11/2018.

*Η τιμή μετά θα αυξηθεί τουλάχιστον 1.500€


Συγκεκριμένα, στη μία και μοναδική εξοπλιστική έκδοση Style στην οποία διατίθεται το Arona, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα καθιερωμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, κλιματισμό, cruise control, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, υπολογιστή ταξιδιού, αισθητήρες φώτων, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, φώτα ημέρας LED, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5 ιντσών και χειριστήρια στο τιμόνι.

Η SEAT συνεχίζει τη δέσμευσή της για το περιβάλλον προωθώντας την τεχνολογία συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG) και βενζίνης στον μακρύ κατάλογο των πλεονεκτημάτων που παρέχει στους πελάτες της, τόσο από άποψη εξοικονόμησης κόστους όσο και από άποψη οικολογικής συνείδησης. Τα σημαντικότερα οφέλη από πλευράς κόστους είναι τα εξής:

  • Το CNG είναι πολύ φθηνότερο σε σχέση με άλλα είδη καυσίμου. Λόγω του χαμηλού κόστους του ανά κιλό, και επειδή δεν είναι πετρελαϊκό παράγωγο, δεν επηρεάζεται από τις απρόσμενες διακυμάνσεις στις τιμές του πετρελαίου. Επιπλέον, τα αυτοκίνητα που τροφοδοτούνται με CNG έχουν χαμηλό κόστος συντήρησης καθώς είναι εξοπλισμένα με έναν μόνο κινητήρα που λειτουργεί και με τους δύο τύπους καυσίμων.
  • Επιπλέον, το συμπιεσμένο φυσικό αέριο είναι πιο αποδοτικό καύσιμο, καθώς απαιτεί μικρότερη ποσότητα για την παραγωγή της ίδιας ενέργειας. Η ενέργεια που παράγεται από 1 kg CNG και είναι περίπου ισοδύναμη με 2 λίτρα LPG, 1.5 λίτρα diesel ή 1.3 λίτρα βενζίνης.

Επωφεληθείτε από την προσφορά της SEAT, επισκεφτείτε το νέο τμήμα πωλήσεων της Seat Μακρής ΑΕ για ένα μοναδικό test drive. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα: 2106895614 & 2102130614 ή με email στο info@a-makris.gr

Bookmark and Share