Ιστορική αναδρομή

Η Α. ΜΑΚΡΗΣ ΑΕ λειτουργεί ως ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα της SEAT ΤΕΧΝΟΚΑΡ ΑΒΕΕ από το 1987.

Είναι από τις πρώτες που ξεκίνησαν τη συνεργασία με την ΤΕΧΝΟΚΑΡ, ενώ αυτή τη στιγμή είναι σε όγκο πελατών η μεγαλύτερη μονάδα του δικτύου. Κάθε χρόνο αποσπά σημαντικές και συνεχείς διακρίσεις για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της στον τομέα του Service και των Ανταλλακτικών (Golden Dealer, 1ος σε πωλήσεις ανταλλακτικών), κάτι που προκύπτει από την άρτια εκπαίδευση και τον επαγγελματισμό του προσωπικού, αλλά και την εμπιστοσύνη των πελατών στις υπηρεσίες της εταιρίας μας.

Η αρχή της πορείας μας, μας βρίσκει σε ένα μικρό συνεργείο στο Γαλάτσι. Μετά από πολύ δουλειά και κυρίως την εμπιστοσύνη σας, περάσαμε στο χώρο των εκθέσεων, παίρνοντας εξουσιοδότηση από την ΤΕΧΝΟΚΑΡ.

Κάνοντας μικρά αλλά σταθερά βήματα φτάσαμε στο 1999, όπου δημιουργήσαμε με γνώμονα το χαρακτήρα του αυθεντικού, μια νέα κάθετη μονάδα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, αντάξια των απαιτήσεων σας, καθώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την άμεση εξυπηρέτησή σας.

Η εταιρεία αυτή τη στιγμή, καλύπτει:

  • Τμήμα Πωλήσεων SEAT & μεταχειρισμένων.
  • Δύο Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Επισκευών και Τεχνικής Υποστήριξης στο Γαλάτσι και το Ν. Ηράκλειο (Συνεργείο, Ανταλλακτικά, Βελτιώσεις).
  • Υπερσύγχρονο συνεργαζόμενο Φανοποιείο σε αυτόνομες εγκαταστάσεις.
Bookmark and Share